Torsk i gulerodssuppe

Torsk i gulerodssuppe er en fin og anerledes måde at få spist fisk på, som også er festlig nok til at servere for gæster.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 4 torskefileter
  • 1 citron
  • Salt og peber
  • 1 kg. gulerødder
  • 2 kartoffler
  • 4 spsk. ingefær
  • 3 laurbærblade
  • 4 stængler bladselleri
  • 6 peberkorn
  • 1l. grøntsagsbouillon
  • 1 løg

Fremgangsmåde

  • Skær ingefær fint.
  • Hak løg, gulerødder, kartofler og bladselleri groft.
  • Find en stor gryde frem og varm lidt smør deri.
  • Kom ingefær i gryden, og tilføj også de resterende grøntsager efter 1 minutstid.
  • Hæld bouillon over grøntsager og tilsæt laurbærblade og peberkorn.
  • Lad det simre i 20 min. hvorefter suppen stavblendes og smages til.
  • Bag torsken i sølvpapir sammen med citron skiver og salt og peber, i 12 min. ved 175 grader.
  • Riv ved hjælp af en gulerodsskræller fine strimler gulerod og bladselleri.
  • Læg disse i isvand.
  • Anret de bage torskefileter i midten af suppen, og top den med strimler af gulerod og selleri.
Ingredienslisten blev kopieret