|
Rejechips med mangosalat
Rejechips med mangosalat

Rejechips med mangosalat

På et tidspunkt købte jeg en pose rejechips hos grønthandleren med så mange rejechips i, at posen stadig er over halvt fuld efter et helt år. Det faldt mig ind, at den nemmeste løsning nok ville være at komme op med en opskrift, hvor jeg relativt nemt komme af med et par rejechips nu - og i fremtiden. Opskriften blev således til denne Rejechips toppet med en krydret mangosalat.

Jeg elsker at bruge frisk frugt som mango i asiatiske salater, da det giver en meget unik og tropisk smag. Jeg synes også at mango som ingrediens, harmonerer rigtig fint med friske asiatiske grøntsager, frugter og krydderurter som forårsløg, lime og koriander. Er du ligesom mig, en der elsker at lave asiatisk mad, så har du formentlig de fleste ingredienser og råvarer på hylderne i dit køkken.


Ingredienser

30 stk.

Fremgangsmåde

30 min.
Rejechips med mangosalat

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret