|
Ragu a la bolognese
Ragu a la bolognese

Ragu a la bolognese

Hvordan laver man verdens bedste bolognese? Mange vil påstå at det er med rødvin, så den bliver fyldig og varm i smagen. Jeg sætter dog mere pris på en bolognese som er let og delikat, en bolognese som man ville elske at nyde på en varm sommer dag - ja en vaske ægte ragu a la bolognese. Det er en ægte bolognese, hvis du spørger mig.

Denne opskrift på ragu a la bolognese, tager minimum 1 times tid at lave, så start i god tid. Som sagt er bolognesen perfekt til en varm dag, og jeg vil anbefale dig, at servere den med et dejligt koldt glas hvidvin til.


Ingredienser

8 personer

  • 500 g. hakket oksekød
  • 500 g. hakket svinekød
  • 3 løg
  • 1 stor gulerod
  • 6 stængler bladselleri
  • 100 g. bacon
  • 3 dl. hvidvin
  • 3 dåser hakkede tomater
  • 5 dl. mælk

Fremgangsmåde

+60 min.
Ragu a la bolognese

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret