Kold og cremet peberfrugtsuppe

En nem og billig forret. Peberfrugtsuppe er en skøn, stærk og sommerlig suppe, der bør nydes kold, med lidt groft brød til. Den fungerer rigtig godt som forret, men kan også gå som hovedret i større mængder. Hvis man har tid og overskud kan det anbefales, at man griller peberfrugterne først, da det tilføjer en skøn røget smag til suppen.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 4 røde peberfrugter
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 rød chili
  • 425 g. hakkede tomater
  • 125 ml. grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. ingefær
  • Basilikum til pynt

Fremgangsmåde

  • Skyl peberfrugterne og fjern kernerne.
  • Hak peberfrugt, løg, hvidløg, ingefær og chili groft og kom det i en gryde med olivenolie.
  • Sauter i ca. 2 min, indtil ingredienserne er blevet bløde.
  • Sluk for blusset, og tilføj bouillon, hakkede tomater og ingefær.
  • Hæld suppen op i en foodprocessor, eller brug en stavblender, og blend hele herligheden sammen.
  • Smag til med salt og pepper og lad suppen stå på køl i et par timer.
  • Server kold med basilikum på toppen.
Ingredienslisten blev kopieret