Pasta med broccoli

En vegetarisk pastaret der ikke kræver særlig mange ingredienser. Hvis man ønsker at pastaen skal have en mere cremet konsistens, kan det anbefales at tilføje revet parmesanost. Derudover kan det også anbefales at komme chili i retten, for at give den lidt ekstra.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 1 broccolihoved
  • 400 g. Pasta
  • 2 dl. Fløde
  • Muskatnød
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skær broccolien i små buketter og stilken i fine tern.
  • Kog buketterne i 3-4 min.
  • Bring pastaen i kog i en anden gryde.
  • Find en pande frem og sauter finhakket hvidløg samt broccoliternene i lidt olie.
  • Kom fløden ved og smag til med salt, peber og muskatnød.
  • Hæld vandet fra broccolien og pasta (gem noget af pastavandet) og vend det hele sammen i pastagryden.
  • Tilsæt evt. lidt af pastavandet, til retten har den rette konsistens.
Ingredienslisten blev kopieret