Traditionel pad thai

Pad thai er en skøn nem ret fyldt med smag, der let kan varieres alt efter hvad man har i køleskabet. Den laves originalt med store rejer, men den kan også sagtens laves med kylling eller grøntsager, så længe krydringen bevares.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 spsk. ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 stang citrongræs
  • 250 g. rejer
  • 2 spsk. Thai karry paste
  • 4 gulerødder
  • 1 bakke bønnespire
  • 2 spsk. Honning
  • 3 æg
  • 3 spsk. Soja
  • 3 spsk. Fishsauce
  • 1 dl. Peanuts
  • Olie
  • 400g. Nudler

Fremgangsmåde

  • Hak ingefær, hvidløg, citrongræs og chili fint.
  • Varm en wok op med olie og tilsæt ingefær, hvidløg, citrongræs og chili.
  • Rejerne kommes ved sammen med karry pasten og steges et par minutter.
  • Skub ingredienser til side, så æggene kan slås ud og røres til røræg.
  • Herefter tilsættes fintskåret aflange gulerødder samt soja, fishsauce og honning.
  • Til sidst tilsættes kogte nudler og bønnespirer og hele retten røres sammen.
  • Retten serveres med grofthakket peanuts og koriander.
Ingredienslisten blev kopieret