Nemme bruschetta varianter

Bruschetta er en skøn billig og nem italiensk forret. Bruschetta kan laves i mange varianter, så man kan selv bestemme hvor meget tid og penge, man har lyst til at kaste i retten. Jeg har her lavet et bud på tre varianter med henholdsvis, tomat, champignoner og karamelliseret løg.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 1 stort brød
  • Olivenolie
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 6 tomater
  • Frisk basilikum
  • 10 champignoner
  • 1 citron
  • Rosemarin
  • 3 løg
  • 2 spsk. sukker
  • Vand
  • Frisk oregano

Fremgangsmåde

  • Start med at lave de karamelliserede løg.
  • Skær de 3 løg til tynde løgringe og opvarm en gryde med en god klat smør.
  • Vend løgene heri og tilsæt sukker.
  • Rør rundt til løgene er blevet bløde og sæt til side.
  • Hak tomater og rødløg fint og kom i en skål.
  • Skær champignonerne i skiver og rist dem i smør på en pande.
  • Skær 3 tomater i skiver.
  • Rist 12 skiver brød i ovnen med lidt olivenolie og presset hvidløg på.
  • Skyl alle krydderurterne.
  • Anret tomat-bruschetta med finthakket tomat og rødløg, toppet med basilikum og et par dråber balsamico.
  • Anret champignon-bruschetta med tomatskiver, fintskåret svampe toppet med rosemarin, friskrevet parmesan og et par dråber citronsaft.
  • Anret karamelliseret-løg-bruschetta med frisk oregano på toppen og et par stængler appelsin .
  • Krydr alle bruschetta med salt, peber og olivenolie.
Ingredienslisten blev kopieret