![Kulmulle med salviesmør, fennikel og søde kartofler](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/ce8b77d6c1212041498785ab1f44e681d8435bdf-1365x2048.jpg?w=300&h=450&auto=format)
![Kulmulle med salviesmør, fennikel og søde kartofler](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/b0f4d5e1f0682284ac5c63ea8d3ea00c49e5a86b-2048x1365.jpg?w=450&h=300&auto=format)
Kulmulle med salviesmør, fennikel og søde kartofler
Kulmule er en udsøgt spise, som har dejligt mørt kød og en herlig smag. Personligt er jeg vild med kombinationen af fennikel i samspil med fisk. Fennikel har i frisk form en meget karakteristisk smag/duft med undertoner af anis/lakrids. Når den bages i ovnen bliver den dog noget sødere og mildere, hvilket bare fungerer utroligt godt sammen med fisk såvel som andre rodfrugter.
Kulmulen er en fisk, der er i sæson hele året, så nyd den og denne opskrift i sammenspil med de grøntsager som nu måtte være i sæson.
Ingredienser
4 personer
Fremgangsmåde
35 min.![Kulmulle med salviesmør, fennikel og søde kartofler](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/ce8b77d6c1212041498785ab1f44e681d8435bdf-1365x2048.jpg?w=300&h=450&auto=format)