|
Klassisk spaghetti carbonara
Klassisk spaghetti carbonara

Klassisk spaghetti carbonara

Her får du mit bud på hvordan klassisk spaghetti carbonara smager. Jeg er godt klar over at det ikke er sådan den traditionelt laves, så hvis du har lyst kan du klikke videre til min opskrift på “traditionel spaghetti carbonara”. Jeg synes den her udgave er lidt mere lettilgængelig, lidt mere ostet og perfekt som hurtig lækker aftensmad. Nogen synes måske det er lidt skræmmende at man ikke varmer æggeblandingen op, men det er der nu en grund til: Retten skulle nødigt blive til “spaghetti røræg”, derfor bruger jeg kun varmen fra spaghettien til at få ingredienser til at flyde sammen.

Velbekomme!


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

15 min.
Klassisk spaghetti carbonara

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret