Japanske kålpandekager

En billig og fleksibel ret, da man selv kan bestemme, hvad pandekagerne skal fyldes med af lækre salater. Sammensætning af kål og løg gør både pandekagerne søde og sunde. Jeg nyder især at servere dem med hvidkål og æble- eller agurkesalat. Som flot og farverigt pynt kan man bruge hjemmelavede syltede rødløg, samt koriander eller mynte.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 100 g. mel
  • 2 dl. vand
  • 200 g. fintsnittet kål
  • 2 løg
  • 4 æg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Bland mel og vand sammen til en tyk dej og tilsæt salt.
  • Hak løg og kål meget fint og vend i dejen sammen med æggene.
  • Smag til med salt og peber.
  • Varm en pande op med olie og steg pandekagerne til de er gyldne.
  • Hjælp processen på vej ved at sætte et låg over panden.
  • Server pandekagerne med en simpel asiatisk salat, syltede rødløg, urter og dressing.
Ingredienslisten blev kopieret