Honningristet müsli

Crunchy müsli fyldt med skønne nøder og rosiner, der kan varieres alt efter hvad du har på lager. Man kunne eksempelvis også bruge hasselnødder, tranebær eller græskarkerner. Opskriften er hentet fra min søde mor, hvorfor den bringer minder frem om hyggelige morgenstunder.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1.5 dl. honning
  • 1 håndfuld nødder
  • 1 håndfuld rosiner
  • 2 spsk. smør
  • 4 dl. grovvalsede havregryn
  • 0.5 tsk. salt

Fremgangsmåde

  • Hak nødderne groft og bag dem i ovnen på en bageplade, beklædt med bagepapir i 2 min ved 150 grader.
  • Find en stor pande frem, og varm den op med smør.
  • Tilsæt havregryn, og lad det riste lidt af på panden, inden honningen kommes ved.
  • Tilsæt herefter salt og nødder og rør rundt til det har en gylden farve.
  • Kom tilsidst rosiner ved, og rør kort rundt i den samlede blanding.
Ingredienslisten blev kopieret