Frisk asiatisk nudelsalat

Nyd denne friske nudelsalat som forret, eller som en hovedret med lidt asiatisk tilbehør til. Nudelsalat er dejligt nemt, enkelt og hurtigt at lave og kræver ikke mange ingredienser. Som udgangspunkt laves den med agurk og gulerødder, men man kan sagtens tilføje og erstatte med bønnespirer eller edamamebønner, alt efter hvad man har på lager.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 100 g. glasnudler
  • 1 stor agurk
  • 2 store gulerødder
  • 2 dl. peanuts
  • En håndfuld friske koriander
  • 1 lime
  • 2 spsk. Sesamolie
  • 1 chili
  • 1 spsk. Soja

Fremgangsmåde

  • Kog risnudler i 2 min og skyl dem i koldt vand.
  • Skræl gulerødder og skyl agurk og koriander.
  • Riv gulerødder og agurker groft med et rivejern og kom det i en serveringsskål oven på nudlerne.
  • Bland finthakket chili, limesaft, soja og sesamolie sammen i en skål og kom det over salaten.
  • Hak peanuts groft, og drys dem over nudelsalaten sammen med koriander.
  • Server med sweet chili sauce til.
Ingredienslisten blev kopieret