Flødekartofler med masser af smag

Hvem elsker ikke den gode og cremede smag af flødekartofler? Denne opskrift giver et perfekt resultat hver gang, så kartoflen bliver blød og harmonerer perfekt med den varme fløde.

Ingredienser

  • 500 g. kartofler
  • 1 løg
  • 250g mozzarella
  • 3 dl. fløde
  • 2.5 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 0.5 tsk muskat

Fremgangsmåde

  • Skræl kartoflerne
  • Skær kartofler og løg i tynde skiver
  • Smør formen
  • Læg først et lag kartofler derpå et løg og til sidst lidt mozarella. Gentag mønsteret til du har fyldt formen op.
  • Find en skål frem og bland fløde med salt, peber og muskat.
  • Hæld flødeblandingen over kartoflerne og top hele herligheden med lidt mozzarella
  • Bag flødekartoflerne i 40 min ved 180 grader
Ingredienslisten blev kopieret