Edamamespread

Det er nemt og billigt at lave sit eget vegetariske pålæg.

For klimaets skyld spiser jeg sjældent kød til aftensmad, men jeg har haft svært at finde de gode og billige alternativer til kødet i madpakken. Derfor har jeg nu lavet fire forskellige slags pålæg uden kød med henholdsvis: linser, kikærter, bønner og edamamebønner. Det smager overraskende godt, og er meget mere interessant end en spegepølsemad.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 400 g. Edamamebønner uden skal
  • 2 spsk. Sesamolie
  • 2 spsk. Soja
  • 1 spsk. Østerssovs
  • 1 spsk. Ingefær
  • 1 Lime
  • 6 stilke mynte

Fremgangsmåde

  • Tø edamamebønnerne op.
  • Skyl mynten og skær ingefæren i grove stykker.
  • Kom alle ingredienserne sammen i en skål, og blend det med en stavblender til det har den rette konsistens.
Ingredienslisten blev kopieret