Simpel og frisk edamamesalat

En frisk og stærk salat lavet med edamamebønner fra frost. Salaten er dejlig hurtig at lave, og kan gå til både fisk og kød, hele året rundt. Opskriften er sponsoreret af Gestus, som har mange forskellige grøntsager på frost, til at gøre den travle hverdag lidt lettere.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 pose Gestus edamamebønner
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 frisk chili (mild)
  • 2 spsk. revet ingefær
  • 1 lime
  • 2 spsk. Sesamolie
  • 1 tsk. Fish sauce
  • 2 spsk. sweet chili sauce
  • 1 håndfuld sesamfrø
  • 1 håndfuld mynte eller koriander

Fremgangsmåde

  • Tag edamamebønnerne ud af fryseren, og lad dem tø op.
  • Skær peberfrugten i fine små tern, og hak chilien fint.
  • Find en skål frem, og bland ingefær, limesaft, sesamolie, fish sauce og sweet chili sauce sammen.
  • Rens mynten og vend mynten i et serveringsfad sammen med edamamebønner og peberfrugt.
  • Vend dressingen i, og top med sesamfrø.
Ingredienslisten blev kopieret