Cookie påskeæg

Jeg ved ikke med jer, men jeg er helt pjattet med cookiedej! Derfor har jeg udarbejdet en opskrift som indeholder cookiedej i form af små fine chokoladeæg. Disse er særligt velegnet til påsken, hvor de er gode at få serveret til kaffen. Cookiedejen er fyldt med godt smør fra Bakkedal, brun farin, chokolade og mel. Opskriften er derfor også lavet i samarbejde med Bakkedal, der fremstiller deres smør ved brug af naturlige råvarer, og dermed ikke går ned på smag.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 100 g. Smør
  • 100 g. Mel
  • 100 g. Brun farin
  • 1 knivspids salt
  • 200 g. Chokolade

Fremgangsmåde

  • Bland mel, smør, brun farin og salt godt sammen med hænderne.
  • Hak 50g. Chokolade i små stykker og vend det i dejen.
  • Kom dejen i en tupperware og lad den stå på køl i en time.
  • Efter en time, tages dejen ud og formes til fine små æg.
  • Derefter smeltes 100g. Chokolade over et vandbad.
  • Vend cookieæggene i den smeltede chokolade og pynt evt. med saltflager.
  • Lad de overtrukket chokoladeæg stå på køl i min. 30 min. Inden servering.
Ingredienslisten blev kopieret