Hjemmelavet chokolademousse

En dejlig billig dessert som er elsket af de fleste! I min udgave af chokolademousse, har jeg forsøgt at bruge så få ingredienser som muligt, for at gøre det billigere, samt forstærke smagen af chokoladen. Det er nemlig så trist når chokolademoussen ender med at smage af flødeskum.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 100g. chokolade
  • 4 æg
  • 70g. sukker

Fremgangsmåde

  • Smelt chokoladen i et vandbad og lad den afkøle.
  • Pisk sukker og æggeblommer sammen i en skål til det er lyst og luftigt (ca. 4min)
  • Vend 1 spsk. af den afkølede chokolade i æggeblanding, så blandingen bliver tempereret.
  • Vend derefter resten af chokoladen i æggeblanding.
  • Pisk æggehviderne helt stive.
  • Vend nu æggehviderne i æggemassen på samme vis som chokoladen.
  • Fordel den samlede mousse i fire glas og stil dem på køl i min. 4 timer.
  • Pynt og server! I dette tilfælde har jeg pyntet med flødeskum og grofthakket chokoladestykker, fra den overskydende chokolade.
Ingredienslisten blev kopieret