Budgetvenlig løgsuppe

Når det er koldt udenfor, og der ikke er ret mange penge tilbage i madpungen, er løgsuppe en god opskrift. Den varme og søde smag af de karameliserede løg går godt til en efterårsdag. Hvis man føler for at toppe den med lidt ekstra, kan man med fordel lave den franske udgave med ostebrød.

Her får du dog den absolut mest budgetvenlige udgave.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 8 løg
  • 150 g. Smør
  • 2 spsk. Sukker
  • 2 spsk. Mel
  • 1.5 liter bouillon (gerne okse)
  • 1 håndfuld timian

Fremgangsmåde

  • Skær løgene i grove ringe og brun dem i en gryde med smør.
  • Tilsæt sukker og rør kontinuerligt ved lav varme.
  • Når løgene er karamelliseret tilsættes melet.
  • Efter et minuts tid tilsættes bouillon sammen med halvdelen af timiankvistene.
  • Lad suppen koge i ca. 10 min.
  • Smag til med salt og peber og server med lidt brød til.
Ingredienslisten blev kopieret