Bønnespread

Det er nemt og billigt at lave sit eget vegetariske pålæg.

For klimaets skyld spiser jeg sjældent kød til aftensmad, men jeg har haft svært at finde de gode og billige alternativer til kødet i madpakken. Derfor har jeg nu lavet fire forskellige slags pålæg uden kød med henholdsvis: linser, kikærter, bønner og edamamebønner. Det smager overraskende godt, og er meget mere interessant end en lun spegepølsemad.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 700 g. Bønner
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk. Oregano
  • 1 Chili
  • 3 spsk. Yoghurt
  • 1 lime

Fremgangsmåde

  • Lad bønnerne stå i blød natten over.
  • Hæld vandet fra bønnerne og kog dem i rent i vand i 30 min.
  • Imens bønnerne koger, hakkes hvidløg og chili groft.
  • Hæld vandet fra bønnerne og kom dem i en skål, sammen med resten af ingredienserne
  • Blend blanding med en stavblender, til det har den rette konsistens.
  • Smag til med salt og peber.
Ingredienslisten blev kopieret