

Asiatisk boller i karry
En asiatisk variant af den klassiske boller i karry. Smagen af kokosmælk og thailandsk karry paste, er en skøn erstatning til den klassiske gule karry smag.
Velbekomme!
Ingredienser
4 personer
- 500 g. svinekød
- 1 æg
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. rasp
- 1 tsk. salt og peber
- 2 spsk. mel
- 3 dåser kokosmælk
- 1 chili
- Olie
- 2 spsk. Ingefær
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk. Stødt koriander
- 2 spsk. Soja
- 1 spsk. østersovs
- 3 spsk. Karry paste
- 3 limeblade
- 2 æbler
- 1 håndfuld friske koriander
- 2 spsk. Ristede sesamfrø
Fremgangsmåde
+60 min.