Affogato med saltkaramel

En (meget) simpel og lækker dessert. Jeg serverer den både til gæster, men jeg spiser den også gerne når jeg lige trænger til lidt forkælelse efter en lang dag på studiet. Du kan enten købe en færdiglavet karamelsauce, men hvis du tilfældigvis har en dåse kondenseret mælk stående, kan du også blot koge den i vand i tre timer. Opskriften er sponsoreret af Gestus, hvor jeg bruger deres mellemristet økologiske harmony kaffe, som har en god rund smag.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 bakke vaniljeis
  • 8 spsk. Karamelsauce
  • 1 kande meget stærk Gestus kaffe

Fremgangsmåde

  • Start med at lave en kande rigtig stærk kaffe.
  • Kom to kugler vaniljeis i et afkølet glas.
  • Kom derefter en spsk. karamelsauce ud over isen.
  • Hæld til sidst den varme kaffen udover hele herligheden.
Ingredienslisten blev kopieret