Æble- og rodfrugtsalat

En flot og farverig salat med skønne smagskombinationer. Salaten kan både spises som frokost til 2 personer, eller som tilbehør for 4 personer til aftensmaden.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 2 Rødbeder
  • 3 Gulerødder
  • 2 Løg
  • 2 Æbler
  • 4 stængler mynte
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  • Start med at hakke gulerødder, rødbeder, løg og æbler i tern.
  • Varm en pande op med olie og steg gulerødderne og rødbeder heri i ca. 10 min.
  • Tilsæt løg, fint hakket hvidløg samt salt og peber.
  • Skyl mynten og fjern bladene fra stilkene.
  • Kom rodfrugtsblandingen i en serveringsskål og top med æbler og mynte.
Ingredienslisten blev kopieret