|
Stegte nudler med vannameirejer
Stegte nudler med vannameirejer

Stegte nudler med vannameirejer

Her kommer en nem opskrift til de travle dage. Jeg fandt fornyligt et godt tilbud på de store lækre vannameirejer. Der måtte jeg slå til, da jeg vidste at sådanne rejer er helt geniale til asiatiske opskrifter. Desuden, har jeg som regel de fleste asiatiske ingredienser som soya, østersovs, ingefær lime og chili på hylderne derhjemme, så jeg vidste at denne vannameireje opskrift, ville blive meget billig for mig. Ikke blot blev denne opskrift med vannameirejer billig - den blev også utrolig lækker. Når jeg arbejder i det asiatiske køkken, prioriterer jeg først og fremmest smagskombinationerne. Der skal være en god harmoni mellem det sure, det stærke, det salte, det friske og det søde. Derfor anbefaler jeg dig at følge min opskrift - men også at eksperimentere undervejs og smage retten til, så den får dit eget udtryk.

Retten kan nemt serveres med soya og/eller sweet chili som tilbehør. Hvis du mangler lidt hjemmelavet dybbelse til dine rejer, så kan jeg klart anbefale min opskrift på Peanut sauce. Den er helt kanon.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

30 min.
Stegte nudler med vannameirejer

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret