Pasta puttanesca

Pasta puttanesca, som oversat betyder luderens pasta, er en skøn og billig italiensk pastaret. Oprindeligt laves den med ansjoser, hvilket jeg også er opvokset med, men da jeg har det lidt svært med ansjoser… så har jeg lavet en udgave uden – det bliver den jo også lidt billigere af.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 500 g. pasta
  • 5 fed hvidløg
  • 200 g. oliven
  • 1 glas kapers
  • 1 dåse tomater
  • 1 god håndfuld persille
  • 1 chili
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • Revet parmesan

Fremgangsmåde

  • Sæt pastaen til at koge.
  • Halver oliven og hak chili og hvidløg fint.
  • Varm en stor pande op med olivenolie og tilsæt tomater, oliven, kapers, chili, hvidløg, salt og peber.
  • Lad det koge i ca. 10 min.
  • Hak i mellemtiden persillen groft og hæld vandet fra pastaen når de er al dente.
  • Vend pastaen i tomatsovsen sammen med persillen.
  • Server med revet parmesan og friskkværnet peber.
Ingredienslisten blev kopieret