Klassiske brændte mandler

Julen bringer mange dejlige søde sager, og brændte mandler er ingen undtagelse! Man kan let blive fristet til at købe en pose for 25kr når man går ned af strøget, brug her din sunde fornuft og lav dem selv, for det både billigere og hyggeligt. Det er den perfekte snack at byde gæsterne, eller have med som værtindegave. De tager heller ingen tid at lave, og opskriften er dejlig simpel.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 400 g. mandler
  • 350 g. sukker
  • 2 dl. vand

Fremgangsmåde

  • Afvej alle ingredienser og kom dem på en stor pande.
  • Skru godt op for varmen, og rør hele tiden i mandlerne. Efter lidt tid vil sukkeret begynder at blive hvidt og tørt.
  • Skru derefter ned for varmen og giv dem et enkelt minut til sukkeret så småt begynder at hænge fast til mandler igen, men uden at de bliver blanke.
  • Kom hurtigt de varme mandler over på noget bagepapir, og skil dem fra hinanden inden de klistrer helt sammen.
Ingredienslisten blev kopieret