Citronspecier

Julen kalder på mange klassiske søde småkager. Derfor er denne lidt syrlige småkage en god udvidelse til de klassiske “småkage-repertoire”, og så er den oven i købet budgetvenlig!

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 vaniljestang
  • 300 g. Hvedemel
  • 225 g. Smør
  • 125 g. Flormelis
  • 1 økologisk citron

Fremgangsmåde

  • Halver vaniljestangen og skrab kornene ud med en lille kniv.
  • Kom vaniljen op i en stor skål sammen med revet citronskal og saften fra citronen, samt de resterende ingredienser.
  • Ælt det sammen til en ensartet dej, og rul det til en pølse på 5cm i diameter.
  • Rul film omkring dejen og lad den stå på køl i minimum en time.
  • Efter en time skæres dejen i én cm. tykke skiver, hvorpå de bages i ovnen i ca. 10 min. ved 175 grader.
Ingredienslisten blev kopieret